OVNSBAKT LAKS: Et sunt og godt måltid som faller i smak hos hele familien.  Foto: All Over Press
OVNSBAKT LAKS: Et sunt og godt måltid som faller i smak hos hele familien. Foto: All Over Press Vis mer

Ovnsbakt Laks

Ovnsbakt laks som smaker himmelsk

Lavkarbo-oppskriften hele familien vil elske.

Publisert

ALLERS.NO: Denne oppskriften holder til antall personer: 4

Ingredienser

500 g laksefilet
400 g spisskål
2 paprikaer
2 purrer
3 dl fløte
2 ss grov sennep
1 ts sennepspulver
2 ts salt
1 ts pepper
100 g revet emmentalerost

Slik gjør du:

1. Skjær laksefileten i store terninger og skjær opp spisskålen. Blancher kålen i lettsaltet vann og la den renne godt av. 

2. Skjær paprikaene i terninger og purren i ringer og legg det i bunnen av én stor eller fire små, ildfaste former.

3. Rør fløte, sennep, sennepspulver, salt og pepper sammen og bland kålen i. 

4. Fordel fisken over grønnsakene, legg kålblandingen over og dryss osten over.

5. Sett formen i en 200˚ varm ovn i 25 min. 

Vel bekomme!

LAKS TIL MIDDAG: Det blir enkelt å spise fisk med denne deilige oppskriften. Foto: All Over Press
LAKS TIL MIDDAG: Det blir enkelt å spise fisk med denne deilige oppskriften. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer