PAD THAI: Start uka med denne deilige asiatiske fastfood-retten. FOTO: Kirsi-Marja Savola
PAD THAI: Start uka med denne deilige asiatiske fastfood-retten. FOTO: Kirsi-Marja Savola Vis mer

Pad thai:

Pad thai med kylling og tofu

Dette er asiatisk fastfood på sitt beste.

Publisert

Pad thai med kylling & tofu

4 porsjoner

Dette trenger du:

Til servering:

Slik gjør du:

  1. Kok kyllingfiletene i lettsaltet vann i ca. 20 min. Kjøttkraften skal være klar, ikke rosa. Tilbered nudlene etter pakkens anvisninger. Hell av vannet, og skyll dem i kaldt vann.
  2. Skrell og hakk løk og hvitløk. Skrell og riv ingefæren. Kjerne ut chilien, og skjær den i tynne ringer. Skrell gulrøttene, og skjær dem i terninger. Skjær tofu i terninger. Skjær kyllingfiletene i tynne skiver.
  3. Stek løk, hvitløk, ingefær, chili og guløtter i olje i en stekepanne et par minutter under omrøring. Tilsett eggene, og rør om. Bland i nudler, kylling og ev. litt ekstra olje. Stek et par minutter. Tilsett tofu, fiskesaus, tamarindpasta og limesaft. La alt bli varmt. Bland i bønnespirene, og dra pannen bort fra varmen. Strø peanøtter og koriander over. Server.

LES OGSÅ: 6 gode vegetariske koseretter du kommer til å elske

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer