MIDDAGSTIPS: På denne måten blir det kanskje lettere å få fiskeskeptikere til å spise torsk også. FOTO: Columbus Leth
MIDDAGSTIPS: På denne måten blir det kanskje lettere å få fiskeskeptikere til å spise torsk også. FOTO: Columbus Leth Vis mer

Middagstips:

Panert fisk i tacoskjell

Fyll tacoskjell med panert, sprøstekt fisk. Dette er en morsom måte å servere og spise fisk på.

Panert fisk i tacoskjell

4 porsjoner / Tid: 25 min

Ingredienser:

  • 600 g torskefilet
  • 4 ss brødrasp
  • solsikkeolje til steking

Krydderolje:

  • 1 ss tørkede chiliflak
  • saft og skall av 1 lime
  • 1 ss solsikkeolje
  • salt
  • nykvernet pepper

Salat:

  • 2 hjertesalat
  • 400 g tomater
  • ½ agurk

Hvitløksdressing:

  • 200 g gresk yoghurt
  • 1 hvitløkbåt
  • 1 bunt koriander
  • salt

Tilbehør:

  • 8 tacoskjell

Slik gjør du:

  1. Lag krydderoljen. Bland chiliflak med saft og skall av en vasket lime og olje, salt og pepper.
  2. Skyll og tørk fisken. Del den i mindre biter. Vend bitene i krydderolje og så i brødrasp. Stek fiskebitene i olje i en panne i ca. 2 minutter på hver side til de får gyllen farge. Legg fisken til side.
  3. Skyll salaten, og skjær i båter. Skyll tomater, og del i biter. Skyll agurk, og skjær i staver.
  4. Rør yoghurt med knust hvitløk, hakket koriander og salt. Smak til.
  5. Varm tacoskjellene etter anvisning på pakken, og anrett dem med fisk. Server straks sammen med salat og dressing.

LES OGSÅ: Fysen på noe godt? Prøv disse små pæretertene med ingefær og mandelkrem

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: