Panert fisk i tacoskjell
4 porsjoner / Tid: 25 min
Ingredienser:
- 600 g torskefilet
- 4 ss brødrasp
- solsikkeolje til steking
Krydderolje:
- 1 ss tørkede chiliflak
- saft og skall av 1 lime
- 1 ss solsikkeolje
- salt
- nykvernet pepper
Salat:
- 2 hjertesalat
- 400 g tomater
- ½ agurk
Hvitløksdressing:
- 200 g gresk yoghurt
- 1 hvitløkbåt
- 1 bunt koriander
- salt
Tilbehør:
- 8 tacoskjell
Slik gjør du:
- Lag krydderoljen. Bland chiliflak med saft og skall av en vasket lime og olje, salt og pepper.
- Skyll og tørk fisken. Del den i mindre biter. Vend bitene i krydderolje og så i brødrasp. Stek fiskebitene i olje i en panne i ca. 2 minutter på hver side til de får gyllen farge. Legg fisken til side.
- Skyll salaten, og skjær i båter. Skyll tomater, og del i biter. Skyll agurk, og skjær i staver.
- Rør yoghurt med knust hvitløk, hakket koriander og salt. Smak til.
- Varm tacoskjellene etter anvisning på pakken, og anrett dem med fisk. Server straks sammen med salat og dressing.
LES OGSÅ: Fysen på noe godt? Prøv disse små pæretertene med ingefær og mandelkrem