PARMESANPOTETER: Sjelden har så få ingredienser blitt til noe så godt. FOTO: Lisbeth Michelsen
PARMESANPOTETER: Sjelden har så få ingredienser blitt til noe så godt. FOTO: Lisbeth Michelsen Vis mer

Parmesanpoteter:

Parmesanpoteter blir garantert suveren mat

Med høvel-trikset blir dette suverent.

Publisert

Det er ikke så mye som skal til. Et par poteter, litt smør og nyrevet parmesan er alt du trenger for å lage denne deilige middagsretten.

LES OGSÅ: Helgens høydepunkt? Et glass bobler og denne herligheten

Parmesanpoteter

Dette trenger du:

Slik gjør du: Forvarm ovnen til 220 grader. Smelt smøret og skjær potetene i så tynne skiver du klarer, gjerne med mandolin eller høvel. I en bolle, vend potetskivene i smør, parmesan, salt, pepper og litt timian.

Smør muffinsformer og stable potetskivene i formene. Stek dem til de er gylne og gjennomstekt. God middag!

LES OGSÅ: 5 grunner til å ikke droppe poteten

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer