Parmesanpoteter:

Parmesanpoteter blir garantert suveren mat

Med høvel-trikset blir dette suverent.

PARMESANPOTETER: Sjelden har så få ingredienser blitt til noe så godt. FOTO: Lisbeth Michelsen
PARMESANPOTETER: Sjelden har så få ingredienser blitt til noe så godt. FOTO: Lisbeth Michelsen Vis mer
Publisert

Det er ikke så mye som skal til. Et par poteter, litt smør og nyrevet parmesan er alt du trenger for å lage denne deilige middagsretten.

LES OGSÅ: Helgens høydepunkt? Et glass bobler og denne herligheten

Parmesanpoteter

Dette trenger du:

  • 4 ss smør
  • 3 poteter
  • 3 ss revet parmesan
  • Timian, salt og pepper

Slik gjør du: Forvarm ovnen til 220 grader. Smelt smøret og skjær potetene i så tynne skiver du klarer, gjerne med mandolin eller høvel. I en bolle, vend potetskivene i smør, parmesan, salt, pepper og litt timian.

Smør muffinsformer og stable potetskivene i formene. Stek dem til de er gylne og gjennomstekt. God middag!

LES OGSÅ: 5 grunner til å ikke droppe poteten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer