Tid beregnet på denne retten: 25 minutterAntall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 500 g fullkornspasta (for eksempel fettuccine)
- 200 g erter
- 1 bunt fersk mynte
Sitronfløtesaus
- 2 dl buljong
- 2 dl kremfløte
- 1 sitron, saften
- salt og nykvernet pepper
Salat
- 1 stor romanosalat
- 2 modne avokadoer
- 2 ss olivenolje
- 1 ss balsamicoeddik
- 1 hvitløkfedd
- salt og nykvernet pepper
Tilbehør
- Eventuelt godt brød
Slik gjør du:
1. Kok pastaen som anvist på pakken, og la ertene koke med de siste 2 minuttene. Hell den kokte pastaen og ertene til avdrypping i en sikt.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger