Pasta

#Pastaonsdag: Pasta med portobellosopp, asparges og eggeplomme

Nam-nam-nam!

PASTA MED  PORTOBELLOSOPP, ASPARGES OG EGGEPLOMME: Portobellosoppen har en fin konsistens og en kjøttlignende smak og er derfor deilig å bruke i pastaretter. Foto: All Over Press
PASTA MED PORTOBELLOSOPP, ASPARGES OG EGGEPLOMME: Portobellosoppen har en fin konsistens og en kjøttlignende smak og er derfor deilig å bruke i pastaretter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer