<strong>PASTA MED SVINEKJØTT, HVITLØK OG PURRE:</strong> Pasta er alltid populært. Foto: All Over Press
PASTA MED SVINEKJØTT, HVITLØK OG PURRE: Pasta er alltid populært. Foto: All Over Press Vis mer

Pasta

#Pastaonsdag: Pasta med svinekjøtt, hvitløk og purre

Pasta er en livredder i hverdagen og perfekt servering til uhøytidelige sammenkomster.

Publisert
Sist oppdatert

En stor porsjon sprø rucolasalat gir pastaretten en fyldig smak. Kjøp aldri ferdigrevet parmesan – den smaker helt annerledes nyrevet!

Pasta med svinekjøtt, hvitløk og purreløk

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

(4 porsjoner)
2 små purreløk
400 g svinebiff, ytrefilet
1 ss olivenolje
250 g småtomater
2 hvitløkbåter
100 g rucolasalat
500 g tagliatelle
100 g lagret ost, gjerne parmesan
1. Vask og rens purre og skjær dem i skiver. Skjær kjøttet i tynne strimler. Varm opp en stor kjele med olje, og stek kjøttet til det er pent brunt. Tilsett purreløk, og la det steke med noen minutter.
2. Skyll og del tomater i to. Finhakk hvitløk, og bland tomater og hvitløk sammen med kjøtt og purreløk. Tilsett ½ dl vann, og la det hele koke litt sammen. Skyll og rist vannet av rucolasalaten. Bland salaten med de øvrige ingrediensene i pannen til den faller litt sammen.
3. Kok pasta i en stor kjele med lett saltet vann etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland pasta sammen med kjøttet og grønnsakene. Dryss med grovrevet ost og server straks.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer