<strong>PASTAGRATENG MED CHORIZO:</strong> Hvis de små i familien synes chorizo-pølse er for sterkt, kan du bytte ut med for eksempel røkt kjøttpølse. Foto: All Over Press
PASTAGRATENG MED CHORIZO: Hvis de små i familien synes chorizo-pølse er for sterkt, kan du bytte ut med for eksempel røkt kjøttpølse. Foto: All Over Press Vis mer

Pasta

#Pastaonsdag: Pastagrateng med chorizo

Kryddersterk chorizo setter god smak på denne hverdagsgratengen.

Publisert
Sist oppdatert

Gode middager med få ingredienser er fint å ty til i hverdagen. Chorizo er en spansk pølse med sterk smak, den røde fargen og karakteristiske smaken får den fra røkt og tørket paprika. I dag får du kjøpt chorizo-pølse i de aller fleste dagligvarebutikker.

Pastagrateng med chorizo

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

(4 porsjoner)
300 g pasta
400 g krydret pølse, chorizo
1 dl hakket persille
salt og pepper
50 g smør
3 dl matfløte
200 g revet mozzarellaost
1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og fordel pastaen i en smurt ildfast form.
2. Skjær pølse i strimler. Bland sammen persille, pølse, salt og pepper. Vend dette i pastaen. 3. Smelt smøret i en kjele, tilsett matfløte og ost. La osten smelte og hell blandingen over gratengen.
3. Gratiner i ovnen ved 225° til osten får fin farge, i ca. 20 minutter. Server med tomatskiver og blandet grønn salat.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer