Spagetti med chevré, squash og tomat


 Foto: All Over Press
Spagetti med chevré, squash og tomat Foto: All Over Press Vis mer

Spagetti

#Pastaonsdag: Spagetti med chevré, squash og tomat

Dette er en superrask pastarett med masse smak slik man trenger på en travel onsdag.

Publisert
Sist oppdatert

Spagetti med chevré, squash og tomat

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

(4 porsjoner)
400 g spagetti
1 løk
1 squash
250 g små tomater
2 ss olivenolje til steking
Servering:
1/2 bunt bredbladet persille
1/2 bunt gressløk
100 g chevré
4 ss olivenolje
salt
nykvernet pepper
1. Kok spagetti etter anvisning på pakken og gjem ca. 1 dl av kokevannet. 
2. Rens og finhakk løken. Skyll squash og tomater. Del squash i to på langs og skjær den i skiver. Stek løk og squash i olje på en panne til det tar farge. tilsett hele tomater og stek i 6-8 minutter. 
3. hell den kokte avrente pastaen i pannen og rør godt rundt og tilsett ca. 1 dl av kokevannet fra pastaen.
4. Skyll og finhakk persille og gressløk. Skjær chevré i 4 skiver. Anrett pasta i 4 dype tallerkener og drypp over olje. Dryss persille og gressløk over pastaen og topp en en skive chevré. Krydre med salt og pepper.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer