Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 500 g penne (pastarør)
- 2 squash
- 3 hvitløksfedd
- 1 fersk rød chili
- 5 ss olivenolje til steking
- skall og saft av 1 sitron
- salt og nykvernet pepper
Til servering
- 100 g ferskrevet parmesan

Slik gjør du:
1. Kok pastaen som angitt på pakken.
2. Skyll squashen, og grovriv den på et rivjern. Skrell hvitløksfeddene, og finhakk dem. Rens chilien, og finhakk den. Varm opp olivenolje i en stekepanne, og stek hvitløken og chilien så vidt. Tilsett squash og finrevet sitronskall, og bland det rundt i stekepannen et par minutter. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
3. Servering: Hell vannet av den nykokte pastaen, og bland den i squashsausen. Dryss med revet parmesan, og server straks.
God middag!