Oppskrift Med Penne

Penne med squash og sitron

Chili, hvitløk og parmesan. Prøv denne lettvinte pastaoppskriften!

PIFF: Sitronen gir retten en deilig piff – bruk både skallet og saften. Foto: All Over Press
PIFF: Sitronen gir retten en deilig piff – bruk både skallet og saften. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser:

  • 500 g penne (pastarør)
  • 2 squash
  • 3 hvitløksfedd
  • 1 fersk rød chili
  • 5 ss olivenolje til steking
  • skall og saft av 1 sitron
  • salt og nykvernet pepper

Til servering

  • 100 g ferskrevet parmesan
TIPS: Denne pastaretten kan eventuelt serveres med litt stekt laks til. Foto: All Over Press
TIPS: Denne pastaretten kan eventuelt serveres med litt stekt laks til. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Kok pastaen som angitt på pakken. 
2. Skyll squashen, og grovriv den på et rivjern. Skrell hvitløksfeddene, og finhakk dem. Rens chilien, og finhakk den. Varm opp olivenolje i en stekepanne, og stek hvitløken og chilien så vidt. Tilsett squash og finrevet sitronskall, og bland det rundt i stekepannen et par minutter. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
3. Servering: Hell vannet av den nykokte pastaen, og bland den i squashsausen. Dryss med revet parmesan, og server straks.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer