Oppskrift:

Perfekt til kaffen

Fyll kakeboksen med sprø italienske småkaker som både er gode til kaffe og te. Du kan også pakke dem inn fint og bruke dem som en søt vertinnegave.

Oppbevar
biscottiene
i en lufttett
beholder, så
holder de
seg sprø. FOTO: Winnie Methmann
Oppbevar biscottiene i en lufttett beholder, så holder de seg sprø. FOTO: Winnie Methmann Vis mer
Publisert

Biscotti med mandler

25 stk.
Tid: 30 min

Ingredienser
125 g hvetemel
115 g sukker
100 g mandler
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1 klype salt
1 egg
1 eggeplomme

1. Varm ovnen opp til 175°. Bland mel, sukker, mandler, vanilje­sukker, bakepulver og salt i en skål. Tilsett egg og egge­plomme, og samle deigen raskt.
2. Form deigen til to avlange pølser, og legg dem på en bakeplate kledd med bakepapir. Stek i ovnen i 20 minutter, til de er lett gylne.
3. Ta bakeplaten ut av ovnen, og la kakene avkjøles i 15 minutter.
4. Skjær kakene i skiver som er 1 cm tykke, og legg dem tilbake på bakeplaten. Stek dem i ytterligere 10 minutter, og la dem kjøles helt av.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer