TORSDAGSPIZZA: Denne spennende pizzaen vil være til glede for hele familien! Foto: Anders Schønnemann
TORSDAGSPIZZA: Denne spennende pizzaen vil være til glede for hele familien! Foto: Anders Schønnemann Vis mer

Matplan

Pizza med bresaola og parmesan

Deilig og smakfull pizza slår vel aldri feil?

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 70 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

 

Ingredienser:

 

Fyll:

TIPS: Hvis du helst vil unngå poteter, kan du erstatte dem med tykke skiver grillet squash. Foto: All Over Press
TIPS: Hvis du helst vil unngå poteter, kan du erstatte dem med tykke skiver grillet squash. Foto: All Over Press Vis mer

Tilbehør:

 

Slik gjør du:

1. Løs opp gjæren i lunkent vann. Ha i salt, sukker og olje, rør inn melet til slutt, litt om gangen, til deigen kan eltes. Elt deigen til den er myk og smidig, og la den heve i romtemperatur i 40 minutter (eller natten over i kjøleskap, hvis du har tid).

2. Rør tomatene sammen med hvitløk, olivenolje og salt. Sett ovnen på 220° (eller så varmt som mulig), og sett en stekeplate i ovnen.

3. Del deigen i 2 deler som du ruller ut på hvert sitt stykke bakepapir. Smør dem med tomatsaus, og topp med mozzarella. Stek dem på den varme stekeplaten i ovnen i 6‒12 minutter, eller til de er ferdige.

4. Topp de varme pizzaene med bresaola, ruccola og parmesan, og server straks.

 

God middag!

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer