Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser:
- 300‒400 g kvernet oksekjøtt (8‒10 % fett)
- litt olje til steking
- salt og pepper
- Hot paprika:
- 2 røde paprika i båter
- 1 rød chili i skiver
- litt olivenolje
- 3 ss eplesidereddik
- 2 ss flytende honning
- salt
Tips! Du kan selvfølgelig lage burgerne med grove eller vanlige burgerbrød i stedet forstekte portobellosopper.
I tillegg:
- 4 store portobellosopper
- olivenolje
- rødløk i skiver
- 1 salathode, revet
- ev. ketsjup

Slik gjør du:
1. Form kjøttet til 2 biffer. Stek dem i litt olje i en panne til de er gjennomstekte. Dryss med salt og pepper. Stek paprika og chili i litt olje i en stekepanne. La det steke i et par minutter, uten at det tar for mye farge. Ha eddik og honning på, og la det koke inn. Smak til med salt.
2. Imens fjerner du stilken på soppene og steker dem i en panne i litt olje. Trykk dem flate, og ha på salt.
3. Ha biff, salat, hot paprika og løk mellom to portobellosopper, og server straks, ev. med ketsjup og en masse servietter til.
God middag!