Mat

Portobelloburger med hot paprika

En smakfull og morsom vri på burgeren!

MORSOM VRI: Denne burgeren er litt utenom det vanlige, og kjempegod! Foto: All Over Press
MORSOM VRI: Denne burgeren er litt utenom det vanlige, og kjempegod! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 300‒400 g kvernet oksekjøtt (8‒10 % fett)
  • litt olje til steking
  • salt og pepper
  • Hot paprika:
  • 2 røde paprika i båter
  • 1 rød chili i skiver
  • litt olivenolje
  • 3 ss eplesidereddik
  • 2 ss flytende honning
  • salt


Tips! Du kan selvfølgelig lage burgerne med grove eller vanlige burgerbrød i stedet forstekte portobellosopper.

I tillegg:

  • 4 store portobellosopper
  • olivenolje
  • rødløk i skiver
  • 1 salathode, revet
  • ev. ketsjup
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer


Slik gjør du:

1. Form kjøttet til 2 biffer. Stek dem i litt olje i en panne til de er gjennomstekte. Dryss med salt og pepper. Stek paprika og chili i litt olje i en stekepanne. La det steke i et par minutter, uten at det tar for mye farge. Ha eddik og honning på, og la det koke inn. Smak til med salt.

2. Imens fjerner du stilken på soppene og steker dem i en panne i litt olje. Trykk dem flate, og ha på salt.

3. Ha biff, salat, hot paprika og løk mellom to portobellosopper, og server straks, ev. med ketsjup og en masse servietter til.


God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer