Tid beregnet på denne retten: 40 minutterAntall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 400 g kyllingbrystfileter
- 600 g små poteter med skall
- 100 g ferske babyspinatblader
- 3 vårløk
- 200 g edamamebønner uten belg (frosne, opptinte)
- salt og nykvernet pepper
Dressing
- 2 ss peanøttsmør
- 1 dl crème fraîche lett
- 1 lime
- 2 ss mangochutney
- ½ – 1 ss søt chilisaus
Til servering
- 50 g cashewnøtter
- eventuelt tørkede chiliflak
Slik gjør du:
1. Kok eller stek kyllingfiletene i 8–10 minutter til de er gjennomstekte. La dem avkjøles. Skjær eller riv kjøttet i mindre stykker.
2. Skrubb potetene og kok dem i ca. 15 minutter til de er møre. La dem avkjøles i vannet. Del dem i to eller fire stykker.
3. Skyll og slyng spinaten. Rens vårløken og finhakk dem. Bland alle ingrediensene og anrett potetsalaten på et fat.
4. Dressing: Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
5. Servering: Fordel dressingen over salaten. Dryss med cashewnøtter og eventuelt noen chiliflak.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger