Pytt-i-panne med stekte egg
4 porsjoner / Tid: 45 min
Ingredienser:
- 500 g poteter
- 300 g gulrøtter
- 1 ss olivenolje
- salt
- nykvernet pepper
- 4 svinekoteletter
- smør til steking
- 1 stor løk
- 1–3 ss worcestershiresaus
- 4 egg
Servering:
- syltede rødbeter
- bredbladet persille
Et godt tips! Erstatt gjerne kotelettene med mørt storfekjøtt.

Denne franske klassikeren er uimotståelig god!
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 175 °. Skrubb og skjær poteter og gulrøtter i terninger. Fordel terningene på en bakeplate med bakepapir, og bland med olje og salt. Stek i ovnen i 20 minutter, til de blir møre og gylne.
- Skjær kotelettene i terninger, og stek i smør i en panne til de er gylne. Strø på salt og pepper. Legg poteter og gulrotbiter til side på en tallerken.
- Rens og finhakk løk. Stek løken i en panne til den blir myk og blank. Tilsett de bakte potet- og gulrotterningene og kotelettene, og stek et par minutter.
- Smak til med salt, pepper og worcestershiresaus.
- Legg pytt-i-panne på serveringsfat, og stek eggene i pannen. Server retten med syltede rødbeter og persille.
LES OGSÅ: Nå er den nordiske dietten supertrendy