Middagstips:

Pytt i panne med stekt egg

Pytt i panne er gjerne restemat, men må slett ikke være det.

PYTT I PANNE: Denne middagen er perfekt for deg som har litt dårlig tid. FOTO: Nina Malling
PYTT I PANNE: Denne middagen er perfekt for deg som har litt dårlig tid. FOTO: Nina Malling Vis mer
Publisert

Pytt-i-panne med stekte egg

4 porsjoner / Tid: 45 min

Ingredienser:

  • 500 g poteter
  • 300 g gulrøtter
  • 1 ss olivenolje
  • salt
  • nykvernet pepper
  • 4 svinekoteletter
  • smør til steking
  • 1 stor løk
  • 1–3 ss worcestershiresaus
  • 4 egg

Servering:

  • syltede rødbeter
  • bredbladet persille

Et godt tips! Erstatt gjerne kotelettene med mørt storfekjøtt.

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 175 °. Skrubb og skjær poteter og gulrøtter i terninger. Fordel terningene på en bakeplate med bakepapir, og bland med olje og salt. Stek i ovnen i 20 minutter, til de blir møre og gylne.
  2. Skjær kotelettene i terninger, og stek i smør i en panne til de er gylne. Strø på salt og pepper. Legg poteter og gulrotbiter til side på en tallerken.
  3. Rens og finhakk løk. Stek løken i en panne til den blir myk og blank. Tilsett de bakte potet- og gulrotterningene og kotelettene, og stek et par minutter.
  4. Smak til med salt, pepper og worcestershiresaus.
  5. Legg pytt-i-panne på serveringsfat, og stek eggene i pannen. Server retten med syltede rødbeter og persille.

LES OGSÅ: Nå er den nordiske dietten supertrendy

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer