Riskrem:

Riskrem med det lille ekstra

Her får du oppskrift på en riskrem som passer perfekt som dessert til julemiddagen.

RISKREM: Oppskrift på deilig riskrem. FOTO: All over press
RISKREM: Oppskrift på deilig riskrem. FOTO: All over press Vis mer
Publisert

Ris à la mande med anis og kanel-kirsebærsaus

6 personer

IngredienserRisgrøt 1 l lettmelk100 g grøtris½ ts salt½ vaniljestang

Ris à la mande 3 dl kremfløte100 skåldede mandler, grovhakket½ vaniljestang30–40 g melis, alt etter smak og behag1 porsjon kald risgrøt

Kirsebærsaus med anis og kanel 1 glass syltede kirsebær finrevet skall og saft av 1 usprøytet appelsin 2 ss muscovadosukker 1 kanelstang 1 stjerneanis ca. 1 ss maisenna

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer