ENKELT: Rødspetteruller lager du på null tid! Foto: All Over Press
ENKELT: Rødspetteruller lager du på null tid! Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Rødspetteruller og quinoasalat med lime

Kjapp og enkel fiskerett med stil!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  4

Ingredienser:

Quinoasalat

FRØ: Guinoafrø, som vi bruker her, er et næringsrikt alternativ til ris og pasta. Foto: All Over Press
FRØ: Guinoafrø, som vi bruker her, er et næringsrikt alternativ til ris og pasta. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Smør filetene med sennep og rull dem sammen. Vend dem i grovt rugmel og stek dem i smør og olivenolje i en stekepanne i 2–3 minutter på hver side.

2. Quinoasalat: Hell quinoafrøene i en sil, og skyll dem grundig i kaldt rennende vann. Kok dem i en kjele med lettsaltet vann i 10–12 minutter. La den kokte quinoaen renne fra seg i en sil. Bland den med limesaft og olivenolje i en bolle og krydre med salt og pepper.

3. Skjær agurken i små terninger. Skrell gulrøttene, og grovriv dem. Finhakk persillen. Bland alt sammen med quinoaen og server som tilbehør til rødspettefiletene.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer