DAGENS MIDDAGSTIPS: Selv om det fremdeles står rosenkål på menyen, hjelper denne retten helt klart på vårfølelsen.
DAGENS MIDDAGSTIPS: Selv om det fremdeles står rosenkål på menyen, hjelper denne retten helt klart på vårfølelsen. Vis mer

Mat

Rørt makrell med salat av rosenkål

Få ukes herligste middagsoppskrift!

Publisert

Tid beregnet på retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskrift: 2

Ingredienser:

Tips: Bruk spisskål i stedet for rosenkål hvis du ikke er blitt fan ennå.

Tilbehør:

Selv om det fremdeles står rosenkål på menyen, hjelper denne retten helt klart på vårfølelsen. Foto: All Over Press
Selv om det fremdeles står rosenkål på menyen, hjelper denne retten helt klart på vårfølelsen. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Skjær reddikene i tynne skiver. Finsnitt rosenkålen, og ha begge deler i en skål
med isvann. Rør sammen honning, sitronsaft og olivenolje. La grønnsakene dryppe
godt av seg rett før servering, og vend dem sammen med dressingen. Smak til med
salt.
2. Plukk makrellen fri for bein og skinn. Ha den i en skål, og pisk den grovt sammen
med yoghurt. Vend inn purre, og smak til med salt og pepper. Server halve smilende
egg, salat av rosenkål og reddiker med rørt makrell og rugbrød.


God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer