Ukens Matplan

Salat à la ratatouille med chorizo og korn

Deilig og lekende lett salat som smaker helt himmelsk.

LEKENDE LETT: En enkel salat med masse smak og fylde. Foto: All Over Press
LEKENDE LETT: En enkel salat med masse smak og fylde. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter

Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 1½ dl perlebygg
  • salt
  • 1 squash i skiver
  • 1 aubergine i skiver
  • 250 g små stilktomater
  • olivenolje
  • salt
  • 2 fedd hvitløk, presset
  • 200 g myk chorizo
  • olivenolje
  • balsamico
  • frisk oregano

Tilbehør:

  • blandet salat
TIPS: Salaten er også god uten chorizo, som en enkel vegetarrett. Foto: All Over Press
TIPS: Salaten er også god uten chorizo, som en enkel vegetarrett. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Skyll perlebyggen, og kok den mør i ca. 20 minutter, tilsett salt. Vend squash, aubergine og tomater sammen med olivenolje, salt og hvitløk.

2. Grill grønnsakene på en grill eller grillpanne. Skjær tomatene i munnfullstore biter. Grill pølsene, og skjær dem ev. i mindre biter.

3. Vend sammen kokt korn, grønnsaker og chorizo. Smak til med olivenolje, litt balsamico og salt. Vend frisk oregano i salaten. Server straks sammen med en grønn salat.

God middag!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer