Tid beregnet på denne retten: 35 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser:
- 300 g små tomater
- 1 ss flytende honning
- 2 ss balsamico
- salt og pepper
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 2 ss olivenolje
- 1 aubergine
- olje til steiking
- salt
- ½ grov baguette
- olivenolje
- 100 g ruccola
- olivenolje
- epleeddik
- 200 g chevre
- 75 g ristede gresskarkjerner

Slik gjør du:
1. Skjær tomatene i to, og legg dem på en bakeplate dekket med bakepapir. Drypp med honning, balsamico og olivenolje, og strø over salt og pepper og halvparten av hvitløken. Bak dem på 200 °C i ca. 25 minutter. Avkjøl på platen.
2. Skjær auberginen i skiver, og stek dem i olje på varm panne til de er gylne. Snu dem, og fordel resten av hvitløken på skivene. La auberginen dryppe av på kjøkkenpapir, og strø over salt.
3. Skjær baguetten i skiver, drypp med olivenolje, og rist skivene på en varm panne eller grillpanne. Vend ruccolaen med olje og eddik, og anrett den på to store tallerkener. Topp med tomater, aubergine, chevre og gresskarkjerner, og server straks med ristet brød.
God middag!