ALLERS.NO: Denne oppskriften holder til 2 personer.
Ingredienser
ca. 100 g kyllingbryst
salt og pepper
½ romanosalat
25 g gresskarkjerner
100 g grønne bønner
1 fedd hvitløk
25 g skyr
1 ss friskpresset appelsinsaft
½ fedd presset hvitløk
½ ts dijonsennep
1 ts worchestersaus
litt tabasco
friskkvernet pepper
20 g parmesan i skiver
1 ss revet appelsinskall
Slik gjør du:
1. Krydre kyllingbrystet med salt og pepper og stek det i tørr panne.
2. Vask salaten og riv den opp i mindre stykker.
3. Knip bønnene, skjær dem opp i små biter og rist dem sammen med gresskarkjerner og presset hvitløk, i tørr panne.
4. Pisk skyren med appelsinsaft, hvitløk, sennep og worchestersaus og smak til med tabasco og pepper.
5. Anrett salaten med kyllingbrystet i mindre stykker, dressing og hvitløksbønner og fordel parmesanskiver og revet appelsinskall.
Smakelig måltid!
