TIPS: Bruk en mild geitost eller parmesan hvis du ikke er
så glad i blåskimmelost.  Foto: All Over Press
TIPS: Bruk en mild geitost eller parmesan hvis du ikke er så glad i blåskimmelost. Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Salat med kylling og blåskimmelost

Herlig og mettende salat med pære, valnøtter og stekt kylling.

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter

Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

Tilbehør:

DEILIG SALAT: Stor, mettende salat som kan spises som den er, eller med brød til. Foto: All Over Press
DEILIG SALAT: Stor, mettende salat som kan spises som den er, eller med brød til. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Stek kyllingbrystene gylne og gjennomstekt i litt olje, og krydre med salt. Skjær dem i skiver.
2. Skjær salaten i båter, og anrett med pære, stangselleri, kylling, valnøtter og tranebær. Drypp med olivenolje og sitron, og krydre med salt og pepper. Topp med biter av blåskimmelost, og server straks, ev. med brød til.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer