LEK: Hva vi skal ha til middag? Morsomme grønnsaker. I dag er det lov å leke med maten! Foto: All Over Press
LEK: Hva vi skal ha til middag? Morsomme grønnsaker. I dag er det lov å leke med maten! Foto: All Over Press
Vegetarvårrull

Salat-vårruller

Rull grønnsaker i salatblader og du får en salat-vårrull. Enkelt og sunt!

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 150 g nudler
  • 1–2 salathoder, plukket og vasket
  • 1 bunt vårløk i skrå skiver
  • 100 g sukkererter i tynne strimler
  • 2 avokado i skiver
  • 1 bunt plukket koriander
  • 1–2 lime i båter
  • sesamfrø
  • soyasaus og sweet chilisaus til servering
TIPS: Grønne dager er trendy som bare det, kutt gjerne ut kjøtt en dag i uken! Godt for kroppen, og bra for miljøet. Foto: All Over Press
TIPS: Grønne dager er trendy som bare det, kutt gjerne ut kjøtt en dag i uken! Godt for kroppen, og bra for miljøet. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Kok nudlene etter anvisningen på pakken, og la dem dryppe godt av. Anrett grønnsakene på et stort fat, drypp dem med litt limesaft, og dryss med sesamfrø.
2. Server straks med kokte nudler, resten av limebåtene, og soya- og chilisaus til. Spis rullene ved å fylle et salatblad med litt nudler og litt av hver grønnsak, rulle salaten om fyllet og dyppe det i soya- eller chilisaus.

God middag!

Til forsiden