Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser:
- 2 biffer
- litt olje til steiking
- salt og pepper
- 4 ss majones
- 1 ss misopasta
- 2 ss limesaft
- 2 ss soyasaus
- 1 ss flytende honning
- 2 ss sesamfrø
- 2 gulrøtter i staver
- 1 agurk i staver
- 1 hodesalat, plukket
- 2 avokadoer skåret i skiver
- 1 rød chili, hakket
- 1 liten bunt koriander
- 1 liten bunt mynte
- 1 lime i båter
Tilbehør
- ev. ris

Slik gjør du:
1. Stek biffene i olje på en varm panne, eller grill dem på en grillpanne. Krydre med salt og pepper, og la dem hvile 5 minutter før du skjærer dem i strimler.
2. Rør imens majonesen med misopasta, limesaft, soyasaus, honning og sesamfrø.
3. Anrett kjøtt, gulrøtter, agurk, salat, avokado, chili, koriander, mynte og limebåter på et stort fat. Server straks, og la gjestene selv fylle salatbladene med grønt og kjøtt. Dypp i majones, og nyt. Server eventuelt ris til.
God middag!