Fylte Salatblad

Salatruller med biff og miso-majones

Fyll salatblader med grønt og kjøtt! Denne retten er sunn og frisk med en smak av asia.

SUNT: Sunnere blir det ikke! Rent kjøtt, masse grønt – ja også litt majones, da. Men hey – det er jo fredag. Foto: All Over Press
SUNT: Sunnere blir det ikke! Rent kjøtt, masse grønt – ja også litt majones, da. Men hey – det er jo fredag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 2 biffer
  • litt olje til steiking
  • salt og pepper
  • 4 ss majones
  • 1 ss misopasta 
  • 2 ss limesaft
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss flytende honning
  • 2 ss sesamfrø
  • 2 gulrøtter i staver
  • 1 agurk i staver
  • 1 hodesalat, plukket
  • 2 avokadoer skåret i skiver
  • 1 rød chili, hakket
  • 1 liten bunt koriander
  • 1 liten bunt mynte
  • 1 lime i båter

Tilbehør

  • ev. ris
TIPS: Varier fyllet som du vil. Prøv ulike typer stekt kjøtt, eller tynne skiver laks – rå eller røkt. Foto: All Over Press
TIPS: Varier fyllet som du vil. Prøv ulike typer stekt kjøtt, eller tynne skiver laks – rå eller røkt. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Stek biffene i olje på en varm panne, eller grill dem på en grillpanne. Krydre med salt og pepper, og la dem hvile 5 minutter før du skjærer dem i strimler. 
2. Rør imens majonesen med misopasta, limesaft, soyasaus, honning og sesamfrø.
3. Anrett kjøtt, gulrøtter, agurk, salat, avokado, chili, koriander, mynte og limebåter på et stort fat. Server straks, og la gjestene selv fylle salatbladene med grønt og kjøtt. Dypp i majones, og nyt. Server eventuelt ris til.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer