Såpe, motorolje og tamponger – dette er hemmelighetene bak fristende matvideoer

Se video nederst i saken.

OVERRASKENDE: Du gjetter neppe hva som av og til brukes for å få perfekt mengde damp på matbilder... Ta en titt på videoen under for å få svaret. FOTO: Scanpix
OVERRASKENDE: Du gjetter neppe hva som av og til brukes for å få perfekt mengde damp på matbilder... Ta en titt på videoen under for å få svaret. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Vi snakker stadig om hvordan både influencere og større merkevarer ofte presenterer en urealistisk perfeksjon.

Visste du at dét – i alle fall i visse tilfeller – gjelder matvideoene og -bildene du får opp i Facebook-feeden din også?

Det er nok ikke bare vi som kan bruke flere minutter (les: timesvis) på å se på klipp av den mørke, rike sjokoladen som renner ut av en nystekt sjokoladefondant, kremede pastaretter, saftige kyllingfilet fylt med fetaost og spinat – surret inn i et lag med sprø bacon...

Vi får vann i munnen bare av tanken.

Men det viser seg altså at de delikate rettene vi får servert på skjermen ikke alltid er reelle, men et resultat av merkelige (men veldig smarte) triks.

Såpe i glass med øl for å få bobler som varer lenger, barberskum i stedet for krem, motorolje på pannekaker som erstatning for sirup – listen er lang!

I denne videoene fra Blossom får vi se noen av triksene som brukes i både reklamer og i de fristende – som fra nå av blir «fristende»? – videoene som dukker opp på sosiale medier.

Ta en titt selv:

LES OGSÅ: 5 deilige grillmiddager du bør prøve i sommer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer