Edderkoppmuffins med sjokoladekrem
Oppskriften gir ca. 20 muffins.
Ingredienser:
Sjokolademuffins:
- 2 egg
- 250 g sukker
- 125 g smør
- 3 ss kakao
- 1 ts vaniljesukker
- 1,5 ts natron
- 225 g hvetemel
- 3 dl kefir
Sjokoladekrem:
- 125 g smør
- 250 g melis
- 2 ss kakao
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ss melk
Pynt:
- 100 g sjokoladestrøssel
- 1 pk spiselige øyne
- 1 pk lakrislisser
Fremgangsmåte
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og bland i kakaopulveret. Rør til det løser seg opp og bland sjokoladesmøret med eggedosisen. Sikt vaniljesukker og natron sammen med hvetemelet og vend dette i vekselsvis med kefir. Rør forsiktig til du har en jevn og klumpfri kakerøre.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger