Hva er ikke bedre enn hjemmelaget brød - som i tillegg er sunt? Vi elsker nybakt brød og derfor er denne oppskriften helt perfekt! Psst: Hjemmebakt brød på fem måter!
Du trenger:
- 150 g mandler
- 75 g hasselnøtter
- 1 ss bakepulver
- 1⁄2 ts salt
- 4 egg
- 1 dl crème fraîche
- 3 ss rapsolje
- 1 dl berhusk
Marmelade:
- 100 g frosne bringebær
- 1⁄2 vaniljestang
- 1 ss Sukrin
LES OGSÅ: Så grovt bør brødet være - og slik vet du at det faktisk er det
Slik gjør du:
1. Hakk mandler og nøtter fint i en blender, og bland det med bake pulver og salt.
2. Pisk sammen egg og crème fraîche, og rør mandelblandingen i sammen med berhusk. Deigen skal ha konsistens som en tykk grøt.
3. Ha deigen i en brød form kledd med bake papir, og stek ved 180 grader i 45 minutter.
4. Marmelade: Tin bringebærene og rør dem med frøene fra vaniljestangen og Sukrin.
5. Server brødet med smør og bringebær syltetøy.
LES OGSÅ: Ingers lavkarbo-brød kan bidra til raskere vektnedgang