Brød:

Slik lager du perfekt nøttebrød og bringebær-marmelade

Dette brødet har lite karbohydrater, gir ikke høyt blodsukker, og smaker helt nydelig!

BRØD: Prøv dette deilige nøttebrødet!
BRØD: Prøv dette deilige nøttebrødet! Vis mer
Publisert

Hva er ikke bedre enn hjemmelaget brød - som i tillegg er sunt? Vi elsker nybakt brød og derfor er denne oppskriften helt perfekt! Psst: Hjemmebakt brød på fem måter!

Du trenger:

  • 150 g mandler
  • 75 g hasselnøtter
  • 1 ss bakepulver
  • 1⁄2 ts salt
  • 4 egg
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 ss rapsolje
  • 1 dl berhusk

Marmelade:

  • 100 g frosne bringebær
  • 1⁄2 vaniljestang
  • 1 ss Sukrin

LES OGSÅ: Så grovt bør brødet være - og slik vet du at det faktisk er det

Slik gjør du:

1. Hakk mandler og nøtter fint i en blender, og bland det med bake­ pulver og salt.

2. Pisk sammen egg og crème fraîche, og rør mandelblandingen i sammen med berhusk. Deigen skal ha konsistens som en tykk grøt.

3. Ha deigen i en brød­ form kledd med bake­ papir, og stek ved 180 grader i 45 minutter.

4. Marmelade: Tin bringebærene og rør dem med frøene fra vaniljestangen og Sukrin.

5. Server brødet med smør og bringebær­ syltetøy.

LES OGSÅ: Ingers lavkarbo-brød kan bidra til raskere vektnedgang

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer