Små pæreterter med ingefær og mandelkrem
Tid: 45 minutter / Avkjøling: 2 timer / Baketid: 25–30 minutter / Antall personer: 6
De yndige porsjonstertene kan bakes i god tid, så de bare skal lunes i ovnen rett før servering.
Dette trenger du:
- 3 pærer
- 2 ts rørsukker til dryss
Mørdeig med ingefær:
- 100 g mykt smør + litt til formene
- 60 g melis
- Korn av ½ vaniljestang
- ½ ts malt ingefær
- 1 klype salt
- 1 egg
- 25 g mandelmel
- 175 g hvetemel
- 6 små terteformer, 10 cm i diameter
Mandelkrem:
- 100 g mykt smør
- 70 g sukker
- Frø av ½ vaniljestang
- 1 egg
- 100 g mandelmel
- 2 cm frisk ingefær
Til servering:
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger