Oppskrift:

Søt og syrlig

Søt, syrlig og med litt knas. Når du baker med valmuefrø får du en fin prikkete kake - og en deilig smak, ikke minst.

Tips! Når du baker denne med valmuefrø, får du en finfin prikkekake med god smak. FOTO: Winnie Methmann
Tips! Når du baker denne med valmuefrø, får du en finfin prikkekake med god smak. FOTO: Winnie Methmann Vis mer
Publisert

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer