Bringebærsyllabub med dessertvin
6 personer
Tid: 20 min
Kjøletid: 1 time
Ingredienser
200 g friske bringebær
75 g sukker
4 dl kremfløte
2 dl søt dessertvin
frysetørkede bringebær
1. Skyll bringebær, og drypp dem tørre. Spar 6 bringebær til pynt. Hell resten i en skål, og dryss sukker over. Mos bærene lett sammen med sukkeret. La dem stå og trekke litt mens du forbereder resten.
2. Pisk fløten til en svært lett krem med en elektrisk pisker. Det skal kun akkurat danne myke topper. Hell langsomt den søte vinen i kremen i en tynn stråle, mens du pisker ved lav hastighet til syllabuben er som mykt, luftig skum.
3. Vend forsiktig syllabuben sammen med bringebærene, og anrett desserten i dekorative serveringsskåler eller -glass.
4. Sett glassene i kjøleskapet i minst 1 time, og pynt med friske og frysetørkede bær på toppen før servering.
Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Søt og syrlig sommerfavoritt

Slik lager du rabarbratrifli med mandelknas
