Biff

Soyamarinert biff med mais og paprikapesto

Mmm! Sopp, spinat, hvitløk og maiskolber. Kan det bli bedre?

PESTO: Smakfulle biffspyd med paprikapesto av parmesan, pinjekjerner og paprika. Foto: All Over Press
PESTO: Smakfulle biffspyd med paprikapesto av parmesan, pinjekjerner og paprika. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 60 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser

  • 4 biff av okse
  • 2 maiskolber
  • 250 g champignoner
  • nykvernet pepper
  • 4 spyd

Soyamarinade

  • 1 hvitløkfedd
  • 1 dl soyasaus

Paprikapesto

  • 4 røde paprika
  • 50 g pinjekjerner
  • 100 g ferskrevet parmesan
  • 2 skiver landbrød
  • 1 bunt basilikum
  • 1 dl rapsolje

Spinatsalat

  • Ca. 100 g fersk babyspinat
  • 1 rød paprika
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 4 ss olivenolje
  • salt og nykvernet pepper

Tilbehør

  • landbrød
TIPS: Pestoen er også god som dipp til grønnsaker. Foto: All Over Press
TIPS: Pestoen er også god som dipp til grønnsaker. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Soyamarinade: Finhakk hvitløken, og bland den med soyasaus. Skjær brødet i store terninger, legg dem i en frysepose sammen med soyamarinaden. La kjøttet marinere i kjøleskapet i minst 30 minutter.

2. Skrell maiskolbene, skjær hver kolbe i 4 stykker. Rens champignonene. Sett kjøttet på spyd sammen med champignoner og maisstykker. Stek spydene på en varm grill eller i stekepanne i 3–4 minutter på hver side. Krydre med pepper.
3. Paprikapesto: Stek de hele paprikaene under grillen i ovnen, snu dem et par ganger slik at skinnet får store svarte flekker. Legg dem i en frysepose og lukk igjen. La dem avkjøles. Flå skinnet av dem. 
4. Rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne. Blend alle ingrediensene til pestoen godt sammen i en stavmikser/kjøkkenmaskin.
5. Spinatsalat: Skyll spinaten. Rens paprikaen, og skjær den i tynne staver. Bland spinat og paprika, og drypp over balsamico og olje. Krydre med salt og pepper. Server spydene med spinatsalat, paprikapesto og brød.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer