Tid beregnet på denne retten: 60 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser
- 4 biff av okse
- 2 maiskolber
- 250 g champignoner
- nykvernet pepper
- 4 spyd
Soyamarinade
- 1 hvitløkfedd
- 1 dl soyasaus
Paprikapesto
- 4 røde paprika
- 50 g pinjekjerner
- 100 g ferskrevet parmesan
- 2 skiver landbrød
- 1 bunt basilikum
- 1 dl rapsolje
Spinatsalat
- Ca. 100 g fersk babyspinat
- 1 rød paprika
- 1 ss balsamicoeddik
- 4 ss olivenolje
- salt og nykvernet pepper
Tilbehør
- landbrød

Slik gjør du:
1. Soyamarinade: Finhakk hvitløken, og bland den med soyasaus. Skjær brødet i store terninger, legg dem i en frysepose sammen med soyamarinaden. La kjøttet marinere i kjøleskapet i minst 30 minutter.
2. Skrell maiskolbene, skjær hver kolbe i 4 stykker. Rens champignonene. Sett kjøttet på spyd sammen med champignoner og maisstykker. Stek spydene på en varm grill eller i stekepanne i 3–4 minutter på hver side. Krydre med pepper.
3. Paprikapesto: Stek de hele paprikaene under grillen i ovnen, snu dem et par ganger slik at skinnet får store svarte flekker. Legg dem i en frysepose og lukk igjen. La dem avkjøles. Flå skinnet av dem.
4. Rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne. Blend alle ingrediensene til pestoen godt sammen i en stavmikser/kjøkkenmaskin.
5. Spinatsalat: Skyll spinaten. Rens paprikaen, og skjær den i tynne staver. Bland spinat og paprika, og drypp over balsamico og olje. Krydre med salt og pepper. Server spydene med spinatsalat, paprikapesto og brød.
God middag!