Spagetti Og Fisk

Spagetti med tunfisk og fennikelsalat

Kjempeenkel og rask pastaoppskrift med fisk!

FISK: Pasta og fisk smaker helt supert sammen! Foto: All Over Press
FISK: Pasta og fisk smaker helt supert sammen! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter​Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser:100 g spagetti1 løk5 cocktailtomater2 ss olivenolje til steking½ dl hvitvin2 ss kapers300 g tunfisk i olje1 bunt basilikum

Hvitløkbrød

4 skiver landbrød1 hvitløkfedd

Fennikelsalat:

2 fennikler1 bunt gressløk4 ss olivenoljesaft av ½ sitronsalt og nykvernet pepper

Slik gjør du:

1. Fennikelsalat: Rens fenniklene, og snitt dem i papirtynne skiver på et rivjern eller mandolinjern. Bland fennikel med klippet gressløk, olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.2. Kok spagetti etter anvisning på pakken. Skrell og finhakk løken. Skyll tomatene og skjær dem i fire deler. Fres løken i litt olje i en stekepanne. Den er ferdig når den er blank. 3. Legg tomatene i pannen, og stek noen minutter. Tilsett hvitvin og kapers. Bland alt rundt i pannen, og stek i fire-fem minutter. Tilsett avrent tunfisk, og slå ned varmen.4. Hvitløkbrød: Rist brødet, og gni det med et overskåret hvitløkfedd.5. Hell vannet fra den kokte spagettien, og la den dryppe av i en sil. Legg spagettien i stekepannen sammen med tunfisken, og bland alt godt sammen. Tilsett hakket basilikum, og server straks med fennikelsalat og hvitløkbrød som tilbehør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer