Wrap:

Spicy wrap med kylling, kål og avokado

Du kan lage wrapsen med laks i biter og bruke samme oppskrift dersom det er ønsket.

WRAP: Får du dressing til overs, er den god å bruke på et smørbrød dagen etter. FOTO: Columbus Leth
WRAP: Får du dressing til overs, er den god å bruke på et smørbrød dagen etter. FOTO: Columbus Leth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spicy wraps med kylling, kål og avokado

4 porsjoner / Tid: 30 min

Dette trenger du:

  • ca. 600 g kyllingfilet
  • 2 ss solsikkeolje
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ss knuste korianderfrø
  • salt

Fyll:

  • ¼ liten hodekål
  • 2 modne avokado
  • 2 gulrøtter

Korianderdressing:

  • ½ boks hakkede tomater
  • ½ frisk, rød chilipepper
  • 2 ss paprikapulver
  • ½ bunt frisk koriander
  • salt

Servering:

  • 8 små tortillalefser
  • saft av 1–2 lime

Slik gjør du:

  1. Vask og tørk kyllingen. Skjær kjøttet i strimler. Bland kyllingkjøttet med olje, paprika, koriander og salt. Stek kjøttet gyllent i en stekepanne.
  2. Kjør hakkede tomater med renset chili, paprikapulver og korianderblader i en blender. Smak til med salt.
  3. Finsnitt kålen. Del avokadoen i to. Ta ut steinen, skrell og skjær avokadokjøttet i tynne båter. Skrell gulrøtter, og skjær dem i tynne strimler.
  4. Varm tortillaene som anvist på pakken, og smør dem med dressingen. Fordel kjøttet over, og legg fyllet på. Press over litt limesaft, og brett tortillaene sammen.
  5. Server straks med resten av dressingen i en bolle ved siden av, eller gjem dressingen til dagen etter.

LES OGSÅ: Pad thai med kylling og tofu

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer