Spicy wraps med kylling, kål og avokado

Denne kaken inneholder tre lag av pur nytelse
4 porsjoner / Tid: 30 min
Dette trenger du:
- ca. 600 g kyllingfilet
- 2 ss solsikkeolje
- 1 ss paprikapulver
- 1 ss knuste korianderfrø
- salt
Fyll:
- ¼ liten hodekål
- 2 modne avokado
- 2 gulrøtter
Korianderdressing:
- ½ boks hakkede tomater
- ½ frisk, rød chilipepper
- 2 ss paprikapulver
- ½ bunt frisk koriander
- salt
Servering:
- 8 små tortillalefser
- saft av 1–2 lime
Slik gjør du:
- Vask og tørk kyllingen. Skjær kjøttet i strimler. Bland kyllingkjøttet med olje, paprika, koriander og salt. Stek kjøttet gyllent i en stekepanne.
- Kjør hakkede tomater med renset chili, paprikapulver og korianderblader i en blender. Smak til med salt.
- Finsnitt kålen. Del avokadoen i to. Ta ut steinen, skrell og skjær avokadokjøttet i tynne båter. Skrell gulrøtter, og skjær dem i tynne strimler.
- Varm tortillaene som anvist på pakken, og smør dem med dressingen. Fordel kjøttet over, og legg fyllet på. Press over litt limesaft, og brett tortillaene sammen.
- Server straks med resten av dressingen i en bolle ved siden av, eller gjem dressingen til dagen etter.
LES OGSÅ: Pad thai med kylling og tofu