Tid beregnet på denne retten: 25 minutter.Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 800 g fileter av uer med skinn
- olje til steking
Glassnudelsalat
- 200 g glassnudler
- 2 ferske grønne chili
- 2 ss fiskesaus
- ½ dl ferskpresset limesaft
- 2 ss sukker
- 2 agurker
- 120 g gulrøtter
- 50 g salte peanøtter
Til servering
- 1 bunt fersk koriander
- 2 sjalottløk
Slik gjør du:
1. Legg nudlene i en bolle, og hell over kokende vann. La stå i fem minutter. Drypp av nudlene i en sil, og hell dem tilbake i bollen. 2. Finhakk chilien. Rør sammen chili, fiskesaus, limesaft og sukker i en skål, og hell dressingen over nudlene. 3. Skrell agurkene; del dem på langs, skrap ut frøene og skjær agurkene i skiver. Skrell gulrøttene, og skjær dem i lange stenger. Bland agurkene og gulrøttene med nudlene. Fordel nudelsalaten på et fat, og dryss peanøtter over.4. Stek fiskefiletene i litt olje i en varm stekepanne i to-tre minutter på hver side, til de er sprø.5. Servering: Skrell sjalottløken, og skjær den i fine skiver. Anrett fisken oppå nudlene, og pynt med plukket koriander og sjalottløk.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger