SOMMERLIG: Stekt fisk og asparges med sitron- kan det bli mer sommerlig? Foto: All Over Press
SOMMERLIG: Stekt fisk og asparges med sitron- kan det bli mer sommerlig? Foto: All Over Press Vis mer

Aspargessalat Med Fisk

Sprøstekt torsk med aspargessalat

Ønsk varmere tider velkommen med denne sommerlige fiskeretten!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

TIPS: Til denne oppskriften kan du gjerne også bruke lyr eller sei. Foto: All Over Press
TIPS: Til denne oppskriften kan du gjerne også bruke lyr eller sei. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Stek baconet sprøtt på en varm panne, eventuelt i litt olje. La den dryppe av på kjøkkenpapir. Rør sennep, honning, eddik og olje sammen, og ha løk i dressingen. Smak den til med salt.
2. Knekk den nederste enden av aspargesene, og kast dem. Damp aspargesene i kokende, saltet vann i 2–3 minutter.
3. Del imens fisken i 2–4 stykker, vend dem i polenta, og stek dem i smør og olje på varm panne til de er gylne og gjennomstekte. Anrett aspargesene med dressingen, og topp med knust bacon. Server med sprøstekt torsk, poteter, salat og sitronbåter.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer