SKOGSBÆRFRAGILITÉ: Gjestene vil garantert elske denne søte desserten! FOTO: Winnie Methmann
SKOGSBÆRFRAGILITÉ: Gjestene vil garantert elske denne søte desserten! FOTO: Winnie Methmann Vis mer

Dessert:

Sprøtt, søtt og deilig friskt!

Sprø mandelmarengsbunner lagt sammen med skogsbærkrem får garantert fram smilet hos gjestene.

Publisert

Skogsbærfragilité

Tid: 40 minutter / Baketid, marengs: 20 minutter / Hviletid: 8 timer / Antall: Ca. 20 små kakestykker

Ingredienser:

Skogsbærkrem:

Pynt:

LES OGSÅ: Denne franske klassikeren smelter virkelig på tungen

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 175 ° varmluft. Fordel mandlene på en bakeplate kledd med bakepapir, og rist dem i ovnen i 7 minutter. La mandlene kjøle av, og kvern dem til mandelmel i en blender eller minihakker.
  2. Bruk en stavmikser, og pisk eggehviter og sukker sammen til marengs i en bolle. Vend mandelmelet i marengsen, og smør den ut på en bakeplate kledd med bakepapir, så den dekker nesten hele bakeplaten.
  3. Dryss over mandelflak, og bak marengsen i ovnen i ca. 20 minutter, til den er flott gyllen. La den avkjøle, og skjær den i 3 like store stykker.
  4. Skogsbærkrem: Legg gelatin i en bolle med kaldt vann i 10 minutter. Snitt vaniljestangen, skrap ut frøene, og legg både korn og belg i en kjele sammen med frosne skogsbær og sukker.
  5. Kok opp, og la det småkoke i 5 minutter. Ta kjelen av varmen. Klem gelatinen fri for vann, og oppløs den i den varme skogsbærblandingen. La blandingen avkjøle til stuetemperatur.
  6. Pisk kremfløten til skum, og vend forsiktig skogsbærblandingen i. Fordel skogbærkremen mellom fragilitébunnene, og sett kaken kjølig natten over. Dryss over melis, og server.

LES OGSÅ: Denne kaken inneholder tre lag av pur nytelse

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer