Lavkarbo

Squashpasta à la carbonara

En god erstatning for pasta

SQUASHPASTA À LA CARBONARA: Slik kan du gjøre middagen sunn, kjapp og enkel Foto: All Over Press
SQUASHPASTA À LA CARBONARA: Slik kan du gjøre middagen sunn, kjapp og enkel Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Antall porsjoner i denne retten: 2

Ingredienser:

  • 200 g baconterninger
  • 2 egg
  • 2 dl fløte
  • 25 g revet parmesan
  • 1 ts salt
  • 1 knivsodd pepper
  • 2 små squash
<strong>TIPS:</strong> Du kan selvfølgelig lage fine strimler av squashen med kniv, men det går både raskere og lettere med rivjern. Foto: All Over Press
TIPS: Du kan selvfølgelig lage fine strimler av squashen med kniv, men det går både raskere og lettere med rivjern. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Rist baconterningene sprø i pannen. 
2. Pisk sammen egg og fløte og rør i parmesan, salt og pepper. 
3. Skjær squashen i tynne strimler, forvell dem i lettsaltet vann og la dem dryppe av seg i en sikt. 
4. Bland strimlene med eggebland-ingen og varm den opp til den begynner å tykne. 
5. Tilsett bacon og server med litt revet parmesan over.

Vel bekomme!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer