Tid beregnet på denne retten: 35 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser:
- 1 dl eplesidereddik
- ½ dl sukker
- 1 ss hel svart pepper
- 1 ss fennikelfrø
- 300 g små tomater, gjerne på stilk
Fisk:
- 4 breiflabbkjaker
- litt olje til steking
- salt
Tilbehør:
- blandet salat
- kokte poteter

Slik gjør du:
1. Ha eddik, sukker, pepper og fennikelfrø i en dyp panne, og la det putre til sukkeret er smeltet. Ha i tomater, og la dem putre forsiktig med i 6–8 minutter. Tomatene må gjerne sprekke.
2. Fjern og kast den mørke hinnen på fiskekjakene. Stek dem på begge sider i litt olje i en varm panne til de er gylne og akkurat gjennomstekt. Krydre med salt.
3. Server kjakene med lune, syltede tomater, litt av laken, kokte poteter og en stor salat.
God middag!