STEKTE POTETER MED TOMAT OG SPINAT: I det indiske kjøkken er potetene med på å nøytralisere den sterke smaken. Foto: Henrik Freek Christensen
STEKTE POTETER MED TOMAT OG SPINAT: I det indiske kjøkken er potetene med på å nøytralisere den sterke smaken. Foto: Henrik Freek Christensen Vis mer

Middag

Stekte poteter med tomat og spinat

Lyst på en sunn potetsalat? Da bør du prøve denne!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 40 min
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser:

Tilbehør

TIPS: Du kan bruke malt koriander i stedet for hele frø. Foto: Henrik Freek Christensen
TIPS: Du kan bruke malt koriander i stedet for hele frø. Foto: Henrik Freek Christensen Vis mer

Slik gjør du:

1. Skrell potetene og kok dem i 6 minutter. Avkjøles helt før du skjærer dem i grove terninger. Skyll blomkålen og skjær den i små buketter. Skrell løk og hvitløk. Hakk løken og skjær hvitløken i tynne skiver. Skyll tomatene og skjær dem i store terninger. Skyll spinaten.

2. Varm opp olje i en dyp stekepanne, rist sennepsfrø og korianderfrø 1–2 minutter. Tilsett poteter, blomkål, løk og hvitløk, og dryss over garam masala. La alt steke i ca. 5 minutter mens du vender det rundt. Tilsett tomatene, stek videre i 5 minutter eller til potetene er møre. Krydre med salt og pepper, bland til slutt i spinaten.

3. Server retten med varme nanbrød, yoghurt og et dryss fersk koriander.

Håper det smaker!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer