Tid beregnet på denne retten: 40 min
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 500 g poteter
- 250 g blomkål
- 1 løk
- 3 hvitløkfedd
- 4 store tomater
- 100 g fersk
- babyspinat
- 2–3 ss olje til steking
- 1 ss hele gule sennepsfrø
- 2 ts korianderfrø
- ½ ss garam masala
- salt og nykvernet pepper
- 1 bunt fersk koriander
Tilbehør
- nanbrød
- yoghurt naturell
- fersk koriander

Slik gjør du:
1. Skrell potetene og kok dem i 6 minutter. Avkjøles helt før du skjærer dem i grove terninger. Skyll blomkålen og skjær den i små buketter. Skrell løk og hvitløk. Hakk løken og skjær hvitløken i tynne skiver. Skyll tomatene og skjær dem i store terninger. Skyll spinaten.
2. Varm opp olje i en dyp stekepanne, rist sennepsfrø og korianderfrø 1–2 minutter. Tilsett poteter, blomkål, løk og hvitløk, og dryss over garam masala. La alt steke i ca. 5 minutter mens du vender det rundt. Tilsett tomatene, stek videre i 5 minutter eller til potetene er møre. Krydre med salt og pepper, bland til slutt i spinaten.
3. Server retten med varme nanbrød, yoghurt og et dryss fersk koriander.
Håper det smaker!