NAM: Grønnkål er sååå godt! Her i en helt klassisk stuing. Foto: All Over Press
NAM: Grønnkål er sååå godt! Her i en helt klassisk stuing. Foto: All Over Press Vis mer

Mat

Svinekoteletter med stuet grønnkål

Dette er utrolig godt!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
 

Ingredienser:

ENKELT OG GODT: Koteletter slår vel aldri feil? Prøv dem sammen med denne gode grønnkålstuingen! Foto: All Over Press
ENKELT OG GODT: Koteletter slår vel aldri feil? Prøv dem sammen med denne gode grønnkålstuingen! Foto: All Over Press Vis mer

I tillegg:

 

Tilbehør:


Slik gjør du: 

1. Ribb grønnkålen og kast de grove stenglene. Skyll og hakk grønnkålen. Ha den i en gryte med kokende, saltet vann, og kok opp. La grønnkålen koke i 3‒5 minutter. Hell av vannet, men spar på litt av det. 

2. Smelt smøret i en gryte. Pisk inn mel, og tilsett litt og litt melk. Pisk sausen tykk og blank. Spe ev. med litt av kokevannet fra grønnkålen. Ha grønnkålen i sausen, og la den koke i 2‒3 minutter. Smak til med salt og pepper.

3. Anrett grønnkålen med et parmesandryss når den er klar til servering. Imens steker du kotelettene i litt olje i en panne. Krydre med salt og pepper. Server koteletter med stuet grønnkål og stekte poteter.


God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer