NAM: Dette er en skikkelig rask og god kveldsmat.  Foto: All Over Press
NAM: Dette er en skikkelig rask og god kveldsmat. Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Svinekoteletter med varm spinatsalat

Lekre svinekoteletter til torsdagskvelden.

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser: 

  • 2 store svinekoteletter
  • litt olivenolje
  • salt

Salat:

  • 3 fedd hvitløk i tynne skiver
  • olivenolje
  • 300–400 g babyspinat
  • salt
  • 100 g blåskimmelost
  • Tilbehør:
  • grovt brød
TIPS:Erstatt gjerne brødet med kokte grønnsaker eller poteter. Foto: All Over Press
TIPS:Erstatt gjerne brødet med kokte grønnsaker eller poteter. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Stek kotelettene i olje i en panne. Krydre med salt. Fres hvitløk i olivenolje i en varm panne, den må gjerne ta litt farge. Ha i spinat, og la den akkurat falle sammen. Krydre med salt.  

2. Anrett spinaten toppet med brudd av blåskimmelost. Server kotelettene med spinatsalat og brød til.

God middag!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: