Taco:

Tacos med pulled chicken

Pulled chicken er mye kjappere å tilberede enn pulled pork - og er minst like godt!

TACO: Karamelliseringen gjør kyllingen smaksrik og gir fin overflate. FOTO: Kirsi-Marja Savola
TACO: Karamelliseringen gjør kyllingen smaksrik og gir fin overflate. FOTO: Kirsi-Marja Savola Vis mer
Publisert

Tacos med pulled chicken

4 porsjoner

Dette trenger du:

  • 4 kyllingfileter
  • ½ dl krydret salsa
  • 2 ss brunt sukker

Til servering:

  • 1 isbergsalat
  • 1 moden avokado
  • 8 små tomater
  • 1 rødløk
  • 8 små maistortillaer
  • 1 knippe koriander
  • krydret salsa eller barbequesaus ev. crème fraîche

Slik gjør du:

  1. Varm ovnen til 225 °
  2. Kok kyllingfiletene i lettsaltet vann i ca. 20 min.
  3. Del/riv kjøttet i mindre biter, bland med salsa og brunt sukker, og legg det i en ildfast form. Sett inn i den varme ovnen, og stek i 15 min, så kjøttet blir lett karamellisert.
  4. Skyll salaten, og del den i blader. Del skrelt og utkjernet avokado. Skjær tomatene i biter.
  5. Varm tortilla i ovnen, eller i tørr panne, og fyll opp med salat, avokado, tomat, løk og kylling. Topp det hele med korianderblad, salsa eller barbequesaus og ev. crème fraîche. Server.

LES OGSÅ: En ny undersøkelse har kartlagt nordmenns tacovaner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer