Mangosalsa

Tandoorikylling med mangosalsa og ris

Ris, tandoorimarinert kylling med frisk og lekker salsa er supergodt!

MANGOSALSA: Lekker rett med saftig og velsmakende salsa av mango, agurk, tomat og koriander. Foto: All Over Press
MANGOSALSA: Lekker rett med saftig og velsmakende salsa av mango, agurk, tomat og koriander. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 60 minutterAntall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser600 g kyllingbrystfilet4–8 spyd

Tandoorimarinade

2 dl yoghurt naturell1 ss tandoorikrydder3 ss solsikkeolje1 ts chiliflak

Mangosalsa

2 modne mangoer½ agurk4 små tomaterskall og saft av 2 lime4 ss sesamolje1 fersk rød chili1 bunt fersk koriander

Tilbehør

125 g jasminris

Slik gjør du:

1. Marinade: Rør yoghurt sammen med tandoorikrydder, olje og chiliflak. Skjær kyllingkjøttet i tykke, avlange stykker, la dem trekke i tandoorimarinaden i minst 1 time i kjøleskapet. 2. Sett kjøttet på spydene, og stek dem på en varm grill (eller i en ovn på 200 grader i ca. 25 minutter). Kjøttet skal være gjennomstekt, men ikke mer.3. Tilbehør: Kok risen etter anvisning på pakken.4. Mangosalsa: Skrell mangoene, og skjær mangokjøttet i små terninger. Skyll agurk og tomat, og skjær dem i små terninger. Finriv skallet av limen, og rør skallet og saften sammen med sesamolje. Rens chilien og finsnitt den. Grovhakk koriander.5. Bland alle ingrediensene til mangosalsaen sammen.6. Server de stekte kyllingspydene med mangosalsa og kokt ris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer