SALAT SOM METTER: De herlige asiatiske salatene er både supergode og friske samtidig som de metter. Anbefales! Foto: All Over Press
SALAT SOM METTER: De herlige asiatiske salatene er både supergode og friske samtidig som de metter. Anbefales! Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Thai oksekjøttsalat med mandler og chilidressing

Her kommer enda en av de fantastiske asiatiske salatene. Denne må prøves!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser:

Chilidressing:

Soyamandler:

Til servering:

MANDEL: Denne retten inneholder mandler, som er spesielt rike på E-vitaminer og viktige mineraler.  Foto: All Over Press
MANDEL: Denne retten inneholder mandler, som er spesielt rike på E-vitaminer og viktige mineraler. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Stek kjøttet i stekepannen i litt olivenolje i 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. La kjøttet hvile.

2. Chilidressing: Rør fiskesaus med limesaft, sukker, finhakket hvitløk og finhakket chili.

3. Skyll agurken, skjær den gjennom på tvers og skrap ut frøene med en skje. Snitt den i tynne skiver på skrå. Skyll og del tomatene i to. Skrell rødløken og skjær den i tynne skiver. Skyll bønnespirene.

4. Skjær det stekte kjøttet i tynne skiver og bland agurk, tomater, rødløk og bønnespirer sammen med kjøttet og chilidressing. Dryss med koriander.

5. Soyamandler: Rist mandlene raskt i stekepannen med litt soyasaus, og dryss dem utover salaten.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer