Tid beregnet på dette retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 20 g smør
- 1 ss solsikkeolje til steking
- 200 g sjampinjong
- 2 sjalottløk
- 6 egg
- 6 ss kremfløte
- salt og nykvernet pepper
- 12 skiver stekeflesk
- fersk koriander
Salat
- 1 hodesalat
- 12 små tomater
- ½ agurk
Dressing
- 2 ss olje
- 1 ss hvit balsamicoeddik
- salt og nykvernet pepper

Slik gjør du:
1. Rens sjampinjongen og skjær dem i fire. Skrell og hakk løken. Stek begge deler gylne i smør og olje i en stekepanne.
2. Pisk eggene lett sammen med fløten og krydre med salt og pepper. Skru ned varmen og hell eggeblandingen i stekepannen. Rør forsiktig så eggemassen ikke brenner seg. Stek omeletten ferdig ved lav varme eller i ovnen på 175 grader i 15 minutter.
3. Stek flesket i en tørr panne. Krydre med salt og pepper og dryss over koriander.
4. Salat: Skyll salaten og brekk den i grove stykker. Skyll tomatene og del dem i to. Skjær agurken i skiver. Bland alt i en bolle.
5. Dressing: Rør sammen ingrediensene til dressingen og hell den over salaten. Server omeletten varm med ristet rugbrød og salat til.
God middag!