Ravioli med parmaskinke, soltørkede tomater og salviesmør
Tid: 1 time. Avkjøling av pastadeig: Minst 30 min, gjerne natten over. Porsjoner: 4.
Ingredienser:
- 400 g durumhvetemel
- ¼ ts salt
- 4 egg + 1 egg til pensling
- 1 ss olivenolje
- Et lite glass eller en utstikker, 6 cm i diameter
Raviolifyll:
- 1 kule frisk mozzarella (125 g)
- 5 skiver parmaskinke
- ½ potte basilikum
- 2 ss soltørkede tomater i olje
- Salt og nykvernet pepper
Salviesmør:
- 50 g smør
- 20 salvieblader
Til servering:
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger