Italienske klassikere:

To italienske klassikere du vil elske!

Enkelt og smakfullt med råvarer i sentrum - det kjennetegner det italienske kjøkkenet. Vi guider deg trinn for trinn.

ITALIENSKE KLASSIKERE: Veien til hjemmelaget pasta er kortere enn de fleste tror og du kan fint klare arbeidet uten en pastamaskin. FOTO: All Over Press
ITALIENSKE KLASSIKERE: Veien til hjemmelaget pasta er kortere enn de fleste tror og du kan fint klare arbeidet uten en pastamaskin. FOTO: All Over Press Vis mer
Publisert

Ravioli med parmaskinke, soltørkede tomater og salviesmør

Tid: 1 time. Avkjøling av pastadeig: Minst 30 min, gjerne natten over. Porsjoner: 4.

Ingredienser:

  • 400 g durumhvetemel
  • ¼ ts salt
  • 4 egg + 1 egg til pensling
  • 1 ss olivenolje
  • Et lite glass eller en utstikker, 6 cm i diameter

Raviolifyll:

  • 1 kule frisk mozzarella (125 g)
  • 5 skiver parmaskinke
  • ½ potte basilikum
  • 2 ss soltørkede tomater i olje
  • Salt og nykvernet pepper

Salviesmør:

  • 50 g smør
  • 20 salvieblader

Til servering:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer