LUNSJ: Dette er en finfin lunsjrett. Stek tortillaen i små, ildfaste former, eller som én stor tortilla i en stor form. Foto: All Over Press
LUNSJ: Dette er en finfin lunsjrett. Stek tortillaen i små, ildfaste former, eller som én stor tortilla i en stor form. Foto: All Over Press Vis mer

Oppskrifter Med Egg

Tortilla med chorizo og paprika

Nydelig spansk omelett med poteter som passer perfekt til lunsj!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser:

Pynt

TIPS: Tortillaen kan stekes ferdig i stekepannen ved svak varme istedenfor å stekes i ovnen. Foto: All Over Press
TIPS: Tortillaen kan stekes ferdig i stekepannen ved svak varme istedenfor å stekes i ovnen. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Skjær de kalde potetene i grove terninger. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Rens paprikaen, og skjær den og chorizoen i små terninger. Pisk egg og vann eller melk sammen med en gaffel, og tilsett tabasko eller chiliflak. 
2. Fres løk, hvitløk og chorizo i en stekepanne. Tilsett litt olje om det blir for lite fett. Legg paprikaen og potetene oppi, og stek et par minutter. Krydre med salt og pepper.
3. Fordel fyllet i mindre former som tåler stekeovn, eller bruk en stor ildfast form, og hell eggemassen over slik at det fordeler seg mellom fyllet. Stek i ovnen på 180 grader til eggemassen så vidt har stivnet. Server varm eller kald med ferskhakket krydderurt.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer