ELSK: Vi elsker mat som tar et kvarter å lage! Den redder oss fra fristelser som halvdårlig takeaway. Foto: All Over Press
ELSK: Vi elsker mat som tar et kvarter å lage! Den redder oss fra fristelser som halvdårlig takeaway. Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Tortillapizza med parmaskinke og ruccola

Dette lager du på et kvarter!

Tid beregnet på denne retten: 15 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 2 dl hakkede tomater
  • 1 fedd hvitløk, hakket
  • 1‒2 ts oregano
  • salt
  • 1 klype sukker

I tillegg

  • 4 tortillalefser
  • 2 mozzarella à 125 g
  • pepper
  • olivenolje
  • 1 pakke parmaskinke, ca. 80 g
  • 100 g ruccola
  • revet parmesan

Tilbehør

  • en stor salat
TIPS: Pizzaene er også gode som en rask hjemmelunsj. Foto: All Over Press
TIPS: Pizzaene er også gode som en rask hjemmelunsj. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 220 grader. Rør sammen tomat, hvitløk, oregano, salt og litt sukker. Legg tortillalefsene på bakepapir på en stekeplate, og smør dem med tomatsaus.

2. Ha på mozzarellabiter; krydre med pepper, og ha over et par dråper olivenolje. Stek pizzaene i ovn i 6‒10 minutter, eller til de er gylne og sprø.

3. Topp de varme pizzaene med parmaskinke, ruccola og parmesan, og server straks – gjerne med en stor salat til.

God middag!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: