ELSK: Vi elsker mat som tar et kvarter å lage! Den redder oss fra fristelser som halvdårlig takeaway. Foto: All Over Press
ELSK: Vi elsker mat som tar et kvarter å lage! Den redder oss fra fristelser som halvdårlig takeaway. Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Tortillapizza med parmaskinke og ruccola

Dette lager du på et kvarter!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 15 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

I tillegg

Tilbehør

TIPS: Pizzaene er også gode som en rask hjemmelunsj. Foto: All Over Press
TIPS: Pizzaene er også gode som en rask hjemmelunsj. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 220 grader. Rør sammen tomat, hvitløk, oregano, salt og litt sukker. Legg tortillalefsene på bakepapir på en stekeplate, og smør dem med tomatsaus.

2. Ha på mozzarellabiter; krydre med pepper, og ha over et par dråper olivenolje. Stek pizzaene i ovn i 6‒10 minutter, eller til de er gylne og sprø.

3. Topp de varme pizzaene med parmaskinke, ruccola og parmesan, og server straks – gjerne med en stor salat til.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer