Tips til middag

Trenger du tips til middag? Her er vår ukemeny

Disse fem oppskriftene vil garantert falle i smak.

TIPS TIL MIDDAG: Wraps med quinoakaker, spisskål og søt chilidressing. FOTO: Columbus Leth
TIPS TIL MIDDAG: Wraps med quinoakaker, spisskål og søt chilidressing. FOTO: Columbus Leth Vis mer
Publisert

Mandag: Pasta med grov tomat-grønnsaksaus

4 personerTid: 30 min

IngredienserGrov tomat-grønnsaksaus1 stor løk1 fedd hvitløk1 rød paprika1 liten squash1 aubergine1 ss olivenolje til steking1 ss smør til steking2 ts tørket oregano1 ts paprika½ potte basilikum2 ss tomatpuré2 bokser hakkede tomater2 dl grønnsakbuljong1 ss balsamicoeddik1 ts sukkersalt og pepper

Tilbehør400 g pastaTil servering50 g parmesan1 håndfull basilikum

1. Grov tomat-grønnsaksaus: Skrell og hakk løk og hvitløk grovt. Skyll paprika, squash og aubergine, og skjær alt i terninger. Stek løk og hvitløk i olje og smør i en gryte i et par minutter ved middels varme til de er blanke. Tilsett alle grønnsakene, og la dem steke med i 2–3 minutter.2. Hell oregano, paprika, fersk basilikum, tomatpuré, hakkede tomater og buljong i gryten, og la sausen koke opp. Skru ned til middels varme, og la sausen småkoke i 20 minutter under jevnlig omrøring. Smak til med eddik, sukker, salt og pepper.3. Tilbehør: Kok pastaen etter anvisning på pakken. Renn av.4. Servering: Server den grove tomat-grønnsakausen med pastaen, og topp retten med parmesan og fersk basilikum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer