Potetskreller:

Trikset som gjør at skrellingen går dobbelt så fort

Forbløffende ny viten om potetskrelleren.

POTETSKRELLER: Skrell deg videre og la deg forbløffe du også. Foto: NTB
POTETSKRELLER: Skrell deg videre og la deg forbløffe du også. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Ahhh TikTok, du store kilde til irritasjon og opplysning. Rett som det var, mens vi satt der og ikke trodde noe annet enn at vi visste hvordan en potetskreller funker: BAM - vi har levd i total uvitenhet.

I videoen @jenniabs3 har laget, som faktisk viser seg å være en del av en serie der hun ser nærmere på flere ulike kjøkkenredskaper, viser det seg at potetskrelleren har uante muligheter.

SVINGBAR: Det er en slik skreller, med et svingbart metallstykke, det her er snakk om, i fall du skulle være i tvil. Foto: NTB
SVINGBAR: Det er en slik skreller, med et svingbart metallstykke, det her er snakk om, i fall du skulle være i tvil. Foto: NTB Vis mer

«Visste du at grunnen til at potetskrelleren svinger fram og tilbake, er at du ikke bare kan skrelle mot deg, men også tilbake igjen mens du skreller? Slik at du kan skrelle hele greia superraskt, uten å trenge å løfte skrelleren opp fra grønnsaken» sier hun, mens hun nærmest utagerer på en søtpotet så skrellet spruter.

Livsendrende

Med nærmere 45.000 kommentarer under videoen, kan vi koste på oss å si at kommentarfeltet eksploderte.

Dette er hvorfor vi må ha matlaging tilbake på videregående! Hvorfor finner jeg ut dette først i en alder av 26, spør Naysalyn, uten spørsmålstegn, for tegnsetting er ikke ungdom nå til dags så opptatt av.

Kom igjen!!! Hvordan kan vi/ MEG, ikke vite denne basis kunnskapen? utbryter en annen.

Eller som Kayla skriver, og det er kanskje å ta litt sterkt i, men likevel, det er lett å følge henne også:

Jeg stiller seriøst spørsmålstegn ved alt jeg gjør i livet akkurat nå.

Mindre tid på skrelling

En viktigper mener også at grunnen til at skrelleren kan gå begge veier, er fordi noen er høyrehendte mens andre er venstrehendte.

Og det kan godt hende, samma det, det viktigste nå, er at vi herfra og ut kan bruke halvparten så liten tid av livet vårt til skrelling.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer